Primul buchet

Salut!

Numele meu este Adelina si sunt fondatorul  marcii theDIYwedding. Imi place sa creez experiente unice si evenimente memorabile. Sloganul meu este creez, inovez, impresionez !

Povestea mea ca wedding planner a inceput chiar la nunta mea, in 2014 ! Ca si voi, cautam idei originale pe internet pentru a imi surprinde invitatii cu cele mai frumoase decoruri. Am vrut neaparat sa am un buchet cu fluturi, dar din pacate nimeni nu oferea spre vanzare asa ceva atunci. Asa ca m-am hotarat sa fac buchetul chiar eu! Fete care au vazut acest buchet au fost impresionate si mi-au cerut sa le fac si lor un buchet asemanator. 

„Sloganul meu este: Creez, inovez, impresionez!”

-Adelina

Asa, incetul cu incetul a aparut ideea firmei theDIYwedding, dintr-un proiect D.I.Y. foarte drag mie (‘Do It Yourself’ tradus ‘fa-o chiar tu’ din limba engleza).

Cu un portofoliu de peste 500 de clienti fericiti pana in acest moment, as vrea sa iti propun sa fim ajutorul tau in planificarea evenimentului pe care il astepti cu atata bucurie! Fie ca este vorba despre o nunta sau un botez, poti sa ai incerede in noi ca totul va iesi bine.

Florile noastre sunt vesnic frumoase si reziste in timp. Aveti garantia ca si peste 10 ani buchetele voastre vor fi la fel de specataculoase ca in prima zi!

 

One thought on “Primul buchet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *