Conform OG nr. 130/2000, republicata, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii unilaterale a contractului de catre consumator, fara alte cheltuieli suplimentare ( de ex. comisioane) cu exceptia cheltuielilor directe de returnare a produselor care se vor scadea din pretul platit.

 

Restituirea sumelor incasate, in cazul in care clientul nu doreste un alt produs, se va face prin transfer bancar, sau alta metoda stabilita de comun acord cu clientul.

 

Pot fi returnate produse care:

– nu depasesc termenul de 10 de zile de la data primirii;

– nu corespund specificatiilor mentionate in comanda;

– nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;

– nu prezinta urme vizibile de uzura;

 

Atentie!

Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

Produsele care au fost personalizate nu se pot returna! In aceasta situatie sunt lumanarile pe care au fost imprimate datele clientului (nume, data, imagine etc), sau buchetele la care s-au cerut modificari fata de produsele standard afisate pe site. Ca exemplu, daca buchetul de la care s-a pornit comanda este albastru cu mov dar clienta isi doreste ca florile sa fie roz cu mov, atunci acel produs se considera personalizat si nu se poate returna.

 

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

 

Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail contact@thediywedding.com