Livrare

Livrarea se face de regula prin firma de curier Sameday cu 2 saptamani inainte de data evenimetului. Se pot fixa si alte termene de livrare, la cerere.

Daca localitatea dumneavoastra nu se afla in aria acoperita de firma de curierat cu care lucram, atunci livrarea se va face prin Posta Romana.

Timpul de livrare este 1-3 zile lucratoare pentru curier sau de 3-6 zile lucratoare pentru coletele trimise prin Posta.

Va rog sa luati in considerare ca timpul de livrare poate sa varieze si ca firma theDIYwedding nu pote fi raspunzatoare pentru intarzierile cauzate de transportator.

 

Costuri orientative pentru transport:

  • 28 lei pentru pachet mic, livrat prin Sameday
  • 39 lei pentru pachet mare, livrat prin Sameday
  • 18 lei pentru pachet mic, livrat prin Posta Romana
  • 26 lei pentru pachet mare, livrat prin Posta Romana

 

Livram doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care aveti domiciliul in strainatate, puteti ruga o ruda sau o cunostinta, care inca locuieste in Romania, sa se ocupe de primirea pachetului si apoi sa il expedieze prin autocar, sau sa il aduca in persoana, daca si dansa va participa la evenimentul dumneavoastra.

 

Noi ne vom asigura ca produsele sunt impachetate corespunzator, asfel incat sa nu fie deteriorate pe parcursul transportului si ca o sa ajunga intr-o stare foarte buna la dumneavoastra. Folosim foarte multe materiale de protectie, precum bule, ciolofan si marcam intotdeauna coletele noastre cu autocolant FRAGIL.

 

NOTA: Se poate intampla ca in anumite perioade aglomerate din sezonul de nunti, sa apara intarzieri in livrare, daca sunt facute prea multe comenzi in acelasi timp. Produsele noastre sunt toate facute de mana. Acordam atentie fiecarei comenzi, calitatea este foarte importanta pentru noi si ne dorim ca fiecare comanda sa iasa super si sa ajunga la clienti inainte de data nuntii.